Kokkedrakten til Sebastian

Hei alle sammen! Som mange vet, elsker jeg å lage mat. Når jeg lager mat, bruker jeg noen helt vanlige klær, og helt vanlige kjøkkenredskaper. Men jeg mener at jo bedre utstyr du har, jo enklere er det å lage god mat. Jeg har alltid syntes at klærne til kokkene ser så elegante ut! Over lang tid har jeg hatt lyst på en kokkejakke, kokkehatt og selvfølgelig et forstykke.

Men det må jo være god kvalitet på det! Derfor spurte jeg Kokkens Beste AS om jeg kunne få lov til å teste deres kokkeklær… Og gjett hva de svarte? De sa ja! Jeg ble kjempeglad! Et par dager etter, dro jeg til Sportex på Barkåker. Der testet jeg 2 forskjellige kokkedrakter fra Segers. Vi ble enige om hvem som passet best. Som alle gode kokker, skulle jeg også få brodert navnet mitt på.

Visste du at Kokkens Beste AS leverer til hele Norge? De leverer også til kjente matprogrammer, som foreksempell Fingra av fatet og Hellstrøm!

Når jeg fikk beskjed om at kokkedrakten var ferdig, dro jeg rett opp for å se den. Første gang jeg så den var et spesielt øyeblikk! Den var helt ren, knappene skinte, navnet mitt var brodert på og logoene var på plass! Ekstra flott var det også med norske flagg på kragene. Den er helt perfekt! :)

I samme lokale, fikk jeg også se der de broderte på navnet mitt og logoene. De kan brodere opptil ti klesplagg samtidig. Det var imponerende, store og moderne symaskiner.

God kvalitet og brodering
En veldig bra egenskap med kokkedrakten, er at du kan koke den. Du kan koke den fordi alt er brodert, ikke trykket på. Jakken er laget av 65% polyester, og 35% bomull.

Hvis du driver et firma, eller har din egen logo, kan du også få brodert det på ulike klesplagg du ønsker.

Et tips hvis du skal kjøpe en kokkedrakt, er å kjøpe en som ikke har for lange armer. Da vil armen være i veien for deg når du skal jobbe.

Få 10% rabatt ved å bruke en rabattkode
Får å få 10% rabatt på din første bestilling hos kokkensbeste.no, skriv inn «sebastian» i rabattkode feltet! :) Kokkens beste selger ikke bare kokkeklær, men også kjøkkenutstyr, sko, fritidsklær og mye mye mer! :)

 

Sebastian med kokkedarakt fra kokkensbeste.no

Her poserer jeg stolt med min første kokkedrakt.

Flott kokkedrakt fra kokkensbeste.no

Flott kokkedrakt fra kokkensbeste.no

Skrifttyper på Segers kokkedarakt

Her ser du se hvilke skrifttyper du kan få brodert navnet ditt i.

Avansert sy-utstyr hos Sportex

Avansert sy-utstyr hos Sportex. Her kan du blant annet få brodert inn ditt navn på kokkedrakten.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
53 replies

Comments are closed.