Tamahagane knivsliper

Hei igjen alle matglade mennesker! For litt siden skrev jeg et innlegg om knivene fra Tamahagane. Der skrev jeg om hvor viktig det er med en god kniv. Men denne kniven må jo også være skarp. Derfor er det også lurt å kjøpe en god knivsliper. Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å teste en! Den jeg har testet, er en sliper som er kjempelett å bruke! ;)

For deg som kan mye om sliping, dette er ikke en vanlig våtslipestein. Dette er en våtslipestein med 3 hjul! Hjulene står allerede i 15 graders vinkel, så du slipper å tenke på det ;) 

Knivsliper

Hvis du lurer på hvordan du sliper kniven, er det bare å fylle sliperen med vann. Deretter er det bare å dra kniven fram og tilbake et par ganger på hvert hjul. Start med det groveste, og slip deg oppover helt til du kommer til det fineste! Så lett er det!

Vi testet først Tamahagane knivene. Det ble faktisk enda skarpere enn hva de opprinnelig var. Vi testet også noen gamle kniver som mamma og pappa fikk til bryllupet sitt. Etter vi slipte de ble de kjempe gode igjen. Akkurat som når de var nye! :)

Husk at du kan få 10% rabatt på denne knivsliperen, hvis du bruker rabattkoden «sebastian» hos kokkensbeste.no

Se gjerne videoen jeg la ut på YouTube :)  

3.2/5 (20 Reviews)
3.8/5 (11 Reviews)
43 replies

Comments are closed.