Cookies

Dette er min Tantes oppskrift , men vi har endret den litt ! Du kan selv velge hvordan cookiesen skal smake , se ut , også videre også videre… Av og til hakker vi hermetisk ingefær , andre ganger tar vi bare sjokoladebiter.. Frys gjerne ned cookiesene. De blir seige og gode uansett! Nammm!!

Kos deg! ♥

Ingredienser ( 30 cookies )

  • 75 g mykt smør
  • 150 g sukker
  • 50 g brunt sukker
  • 1 stk egg

 

  • 250 g mel
  • 1/2 ts natron
  • (2 ts nykvernet ingefær)
  • 1/2 ts salt
  • 100 g mørk sjokolade/melkesjokolade/nonstop , grovhakket
  • (50 g sukkersyltete ingefær, hakket)

       Slik gjør du

  1. Pisk luftig smør og sukker. Når du har gjort det, så kan du helle oppi det brune sukkeret og egget og piske til det blir en jevn blanding.
  2. Så kan du blande mel , natron , nykværnet ingefær og saltet i en egen bolle.
  3. Bland alt sammen.
  4. Nå kan du vende inn (den hermetiske ingefæren) og sjokoladen inn i deigen.
  5. Trill deigen i ca. 30 kuler eller bare bruk to teskjeer og sett små deigklumper på bakepapiret på brettet! Trykk dem gjerne ned med en gaffel.
  6. Sett dem i ovnen på 175 grader i 7-8 min….Avskjøl på bakeplaten !
  7. Bon appètit ! ♥
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
4005 replies

Comments are closed.