Gartnerbutikken

Hei, lenge siden sist! Endelig kan vi begynne å så. Som dere vet har jeg byttet navn (domenet) til dyrkogspis.no.
Nå kan jeg endelig fokusere mer på dyrking fordi jeg har byttet navn :)

Jeg har surfet rundt på internett etter produkter jeg kunne bruke til dyrkingen, så fant jeg Gartnerbutikken.no! Jeg rakk såvidt å komme inn på siden deres før Pappa sa at jeg måtte ta en skjermpause. Men jeg klarte ikke å få gartnerbuttikken ut av hodet!

Yes endelig, klokka er 18:00, da kan jeg ha Macen igjen! Det første jeg gjorde var å gå inn på gartnerbutikken.no! Et par dager senere kom en pakke i posten, det var den!

I pakken var mange forskjellige frø, Hydro Herbs, og til og med spiretrau 2pk! Disse produktene er kjempe nyttige! Jeg kommer til å bruke de masse! :) Etter hvert kommer det også matretter der jeg har brukt disse produktene! Jeg anbefaler sterkt Gartnerbutikken.no hvis du vil lykkes med dyrkingen!

Gartnerbutikken

Gartnerbutikken

Mer produktinformasjon

Herb Hydro Pot
Hade bra til vannkanne, vannsprut og minioversvømmelser på kjøkkenbenken. Hei hippe potter, som passer perfekt til krydderurter som du kjøper i butikken. Herb Hydro Pot er elegante og superintelligente selvvanningspotter som sørger for at plantene dine får nøyaktig riktig mengde vann. Plantene holder seg saftigere og grønnere mye lenger, og du slipper å bruke så mye tid på dem. Herb Hydro Pot er tilgjengelig i rød, hvit og sort ø10 cm

Spiretrau 2PK
Med hjelp av spiretrauet er det enkelt å spire/gro frem spirer av ulike sorter frø. Spiretrauet er spesielt egnet til små frø, f.eks karse og brokkoli. Når frøene gror dannes mengder av vitaminer og mineraler. Dyrkes frem på en varm plass, 20–25 °C. Spirene er ferdig etter 5-10 dager. Mål: 10 x 15,5 cm.

Krydderkasse
Nelson krydderkarse spirefrø. En lettdyrket og dekorativ spire med mild peppersmak.
Spires på en varm plass 20-25 grader. Spirene er ferdige på 7-10 dager.

HotMix
Nelson Hotmix spireblanding.
En sterk mix av krydrede spirer: redikk, sennep og bukkhornskløver.
Garanterer en bedre smaksopplevelse.
Spires på en varm plass 20-25 grader. Spirene er ferdige på 7-10 dager

Brokkoli
En sprø spire med spennende brokkolismak. Kan med fordel plaseres lyst etter spiring, for så å bli til skudd. Disse dekorative skuddene har en svak peppersmak og passer perfekt i salater, supper og på smørbrød. Broccoli egner seg til både spire- og skuddyrking. Frøene rekker til ca. 1 spireomgang. Ved spiring på varmt sted, 20-25°C, er spirene/skuddene ferdig etter 5-7  dager.

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
49 replies

Comments are closed.