nelsongarden

Hei, igjen. Nå begynner jeg endelig å få litt jord under neglene igjen. Mars og månedene fremover er rett og slett en fryd for oss som liker å dyrke. For å lykkes med dyrkingen, er man avhengig av gode produkter. 

Det finnes mange spennende produkter der ute for oss som dyrker. Nelson Garden er en av de mest kjente merkene. Jeg tok meg derfor nylig en tur innom nelsongarden.no. Der har de mange, mange, mange flotte produkter som hjelper deg med å lykkes med plantingen.

Nelson Garden selger sine produkter via gartneri og butikker i blant annet Norge. Man får altså ikke kjøpt produktene direkte på nelsongarden.no – men etter å ha hørt med pappa, ble vi enige å sende dem en e-post og spørre om det var mulig å få noen spennende produkter av dem, for å teste.

Jeg gjorde det han sa, og et par dager senere kom en pakke fra Nelson Garden! Jeg ble kjempe glad! I pakken var det to Micro Leaf Basic, to spirebokser og mange flotte frø! Disse produktene kommer til å bli godt brukt! Etterhvert kommer det flere blogginnlegg der jeg håper å ha brukt disse produktene i ulike matretter. Jeg anbefaler Nelson Garden av hele mitt hjerte!

Dette er mitt slagord for Nelson Garden:

Nelsongarden, de gode produktene!

 

Spireboks

Produktinformasjon

Micro Leaf Basic
Vårens første sprø skudd er stappfulle av vitaminer, og med Micro Leaf kan du ha nyttige skudd tilgjengelig året rundt. Skuddene er ferdige etter 2 – 4 uker på varmt og lyst sted, og så kan du klippe av vakre blader med spennede smaker for å brukes i matlaging – akkurat som på den fineste restauranten. Fakta: Micro Leaf Basic er et minidrivhus for hurtig spiring av skudd med høyt næringsinnhold, hele året. Består av et spiretrau med dreneringshull, et bunntrau, og et lokk, produsert i plast. Mål: 23 x 16 x 18 cm. Gjør slik: Fyll spiretrauet med blomsterjord, vann godt, og så frøene. Sett på lokket slik at det dannes et mellomrom for ventilasjon mellom lokket og trauet. Still Micro Leaf Basic varmt og lyst. Bruk gjerne ekstrabelysning. Ta av lokket når skuddene er kommet opp, og fortsett å holde såingen fuktig. Høst blad etter 2-4 uker. Se anbefaling på frøposen.

Spireboks
Med hjelp av spireboksen er det enkelt å dyrke frem spirer og bønner, f.eks mungbønner og alfalfaspirer. Når frøene spirer dannes mengder av nyttige vitaminer og mineraler. Spires frem på en varm plass, 20-25 °C. Avhengig av sort er spirene ferdig etter 5-10 dager. Spirer bør oppbevares i kjøleskap og de er da holdbare i 4-5 dager. Tips! Sett spireboksen opp-ned i kjøleskapet. Mål: 15 x 15 cm.

Her kan du finne ut krydder (urte) frøpakkene  jeg fikk!

Her kan du finne noen av micro leaf frøpakkene jeg fikk!

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
41 replies

Comments are closed.