Hageland Rom

Hei, igjen. Nå har jeg funnet enda flere gode produkter til drivhuset mitt. Denne gangen var jeg innom Hageland Rom. Det er et stort hagesenter utenfor Tønsberg der har de mange flotte produkter som hjelper deg med plantingen. Jeg og mamma tok en tur der, og vi fikk en fin omvisning av daglig leder Ulrik. Han er kjempehyggelig og har lang erfaring innen planting. Her kan man lære mye!

Jeg endte opp med 3 spennende produkter:

  • Squash ‘Black Beauty
  • Paper Pot Potato
  • Easy to Grow Frilandstomat!

Disse produktene gleder meg til å bruke utover sesongen!

Produktinformasjon:

Cucurbita pepo ‘Black Beauty’ – Squash, organic lord
En vakkert mørkegrønn squash som kan brukes fersk som agurk eller tilberedt i forskjellige matretter. En lettdyrket og delikat grønnsak som gir rikelig avling. Trives i ly på varmt og solrikt sted i humusrik, velgjødslet og veldrenert jord. Vann rikelig.

Paper Pot Potato
Forkultiver poteter – høst 2-3 uker tidligere. Pakken inneholder ett plantebrett, og 8 miljøvennlige papirpotter Paper Pot 1,2 l. Fordi potetene forkultiveres i jord utvikles stilken tidlig, og planten får dessuten et velutviklet rotsystem. Når potetplanten skal plantes ut plasseres potten i godt gjennomvannet jord, perforeringen nederst på potten rives av, og bunnen fjernes. Den delen som av potten som er igjen vil råtne innen kort tid. Mål brett: L 37 cm, B 23 cm. Mål potte: B 8,5 x 9,5 cm, H 15 cm.

Easy to Grow, Frilandstomat
Smart forkultiveringssett med forsådde plugger av komposterbar kokosfiber, torv, og næring i en forpakning som fungerer som et drivhus. Bare tilsett vann. Inneholder frø av to ulike sorter frilandstomater: 3 plugger med ‘Roma’, og 3 plugger med ‘Red Pear’.

Jeg anbefaler Hageland Rom av hele mitt hjerte!

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
47 replies

Comments are closed.