Plantelys

Endelig, frøene begynte for noen uker siden å spire. Men de så litt slappe ut synes jeg. Det skyldes nok at de fikk for lite lys. Da kom jeg på at jeg hadde sett noen plante lys på nettet et eller annet sted. Så kom jeg på det, jeg hadde jo sett det på gardenliving.no!

Dette er noe jeg virkelig trengte, tenkte jeg. Derfor spurte jeg pappa om jeg kunne sende en e-post til dem, for å spørre om jeg kunne teste og markedsføre et plantelys. Garden Living sa ja, og noen dager senere kom en pakke med plantelys og mange frø!

Pappa hjalp meg med å henge opp lyset. Det var kjapt gjort. Nå får endelig plantene mine nok lys, YESS!

Vi har i tillegg montert en Elgato Eve Energy. Vi har stilt den inn til å komme på rundt kl 07:00, og så går den automatisk av om kvelden når solen går ned. Smart!

Har du noen planter som ikke får så mye lys så anbefaler jeg plantelys. Det er en rimelig investering for at plantene dine skal gro maksimalt! Det kom mer også snart et innlegg om frøene jeg fikk.

Produktinformasjon:

Plantelys
Lysrørsarmatur med reflektor, inkl 39 W lysrør. Med en lystemperatur på 6400 Kelvin gir den et perfekt lys for planter i vekst, og er samtidig behagelig for øyet. Plantelyset benyttes som belysning ved tidlig frøsådd eller ved forkultivering innedørs. Reflektoren konsentrerer lyset nedover, og området som blir belyst er på maks 90 x 25 cm ved 30 cm hengehøyde. Armaturen passer perfekt sammen med art 5610 Stativ til plantelys. Øvrig informasjon: Lengde 88 cm, ledning 2 m, jordet, T5-lysrør, 6400 K, nominell lysstyrke 1800 lumen, nominell brenntid 8000h.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
45 replies

Comments are closed.