Horn

Nå har jeg begynt å lage spennende mat i matboksene til familien min.. Det er gøy! Så i dag, lagde jeg deilige horn!  Smakte selvfølgelig på de nybakte til kvelds! Liker du horn? Det er bra!.. Så da er det bare å begynne å bake. Dette blir ca. 15-20 horn ….. Jeg tok noen uten fyll. Smaker jo deilig med annet pålegg også;)

Kos deg! ♥

Ingredienser ( 6 personer )

  • 5 dl helmelk
  • 1 pakke fersk gjær
  • 1.5 ts salt
  • 150 g meierismør
  • 1.5 l hvetemel
  • 225 g baconstekt i biter
  • 225 g revet ost
  • 1 egg til pensling

Slik gjør du

  1. Stek baconterningene.
  2. Ha hvetemel og salt i en bolle.
    Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Smuldre gjæren i melken og rør den med en gaffel til den blir jevn.
  3. Hell blandingen i melet og elt godt med hendene til deigen ser fin ut.
  4. 
La deigen heve på et lunt sted i 40 minutter.
    Ha deigen ut på en benk (hvis deigen er klissete, bruk litt mel). Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i ca. 8-10 pizzatrekanter.
  5. Legg stekt bacon og ost på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8-10 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
    Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.

Jeg har funnet inspirasjon på Godt.no !!!

 

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
1 svar
  1. Katlyn Eichstadt
    Katlyn Eichstadt says:

    I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any attention-grabbing article like yours. It is pretty value enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made excellent content as you probably did, the web will likely be a lot more helpful than ever before. «No one has the right to destroy another person’s belief by demanding empirical evidence.» by Ann Landers.

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *