Stekte poteter

Poteter er et godt tilbehør til masse forskjellig. Jeg valgte denne retten som tilbehør til julefrokosten!🎄Men denne retten bruker jeg også som tilbehør til en vanlig middag eller fest!..

Håper du liker denne potetretten!

Ingredienser – 6 personer

  • 750 g poteter
  • 0,75 stk hvitløk
  • 0,75 kvast timian (frisk)
  • 0,75 klatt smør (eller olje til steking)
  • 0,75 klype flaksalt 

Slik gjør du

  1. Først kan du koke potetene (med skallet på) ganske møre i lettsaltet vann. Så kan du helle av vannet , så kan du dampe potetene tørre.
  2. Riv hvitløksfeddene fra hverandre, fjern skallet. Så kan du knuse feddene røft med bredsiden av en skarp kniv. Vær forsiktig!
  3. Så må du bruke en stor stekepanne , og steke potetene gyldne og helt møre i en slaks blanding av olje og smør over middels høy varme. La gjerne både hvitløk og timian få være med hele tiden. (Det gjorde jeg)
  4. Så kan du krydre med litt flaksalt før servering. Bon appètit ♥
0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)
2203 replies

Comments are closed.